KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK – LOLA ÉS PATOCSKA OLIVÉR

2015. szeptember 29-én a Nyírlövői Tagiskola diákjai és pedagógusai vendégül láttak két sztárt, a sokszoros VIVA Comet és Bravo Otto-díjas énekesőt, Lolát, és a ByThe Way együttes meghatározó alakját, Patocska Olivért.

Nagy izgalommal készültünk a koncertre, a gyerekek alig várták, hogy végre közelről láthassák, élőben hallhassák énekelni kedvenceiket.

Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, ezért az előadást helyszíne a szabadtéri színpad helyett a tornaszoba lett, ahol szerencsére van kialakított színpad, így a sztárok méltó helyen énekelhettek nekünk.

Elsőként Olivér lépett a színpadra. A gyerekek kitörő örömmel fogadták az általuk is ismert dalt, amit először énekelt, és a refrént végig együtt énekelték az előadóval. Pozitív személyiségének, kisugárzásának és természetesen énektudásának köszönhetően nagy sikert aratott, a koncert minden dalát szeretettel hallgatta kicsi és nagy egyaránt! A hangulat fergeteges volt már, amikor bejelentette a következő előadót, mindenki kedvencét: Lolát!

Lelkes üdvözlés után az énekesnővel közösen énekelt dalok és jókedvű tánc jellemezte a második előadásblokkot. Igazi „buli-hangulat” uralkodott a teremben! Lola dalait, életútját sokan ismerik a gyerekek közül és mivel a nyáron vendégszerepelt már a községben, személyesen is sokan szerettek volna újra találkozni kedvencükkel.

A rendezvény fénypontja az volt, amikor a gyerekek együtt táncoltak és énekeltek a két sztárvendéggel az előadás zárásaként.

Nem távozhattak a vendégek a közönséggel készített közös fotók és autogramok adása nélkül, ezeknek nagyon kedvesen és szívesen tettek eleget.

A koncert után az iskola tanulói édesség, sós ropogtatni való és gyümölcslé elfogyasztása közben beszélték meg élményeiket.

Szép és tartalmas délutánt töltöttünk együtt! Köszönjük szépen a szervezőknek!

Tanulóink mondták:

Zakor Julcsi 4. osztály: „Lolát nagyon szeretem, jó a zenéje. Köszönjük, hogy eljött hozzánk!

Márki Eszter 4. osztály: Nagyon jól éreztem magam! Szeretném, ha máskor is eljönnének hozzánk a sztárok!”

Kovács Dani 8. osztály:” Jó hangulatú volt a koncert, kiválóak az előadók. Köszönjük!”

 

Vedres Ferencné

Nyirlovo_Kozossegi 3_ 1.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 2.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 3.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 4.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 5.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 6.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 7.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 8.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 9.jpg Nyirlovo_Kozossegi 3_ 10.jpg