PÁLYAORENTÁCIÓ 2.

Szeptember második hetében folytatódtak a pályaorientációs foglalkozások a pályázati programban. Az előadó Ledőné Dolmány Mária drámapedagógus, pedagógiai fejlesztő a pályaválasztás lehetőségeit is prezentálva a szakmák széles spektrumát tárta fel a diákoknak.

A dráma eszköztárát használva a cél  a tanulók kompetenciájának fejlesztése, rálátás bővítése a szakmák jellegzetességeire, stílusjegyeire, követelményeire, valamint a tehetség, a szorgalom és a magatartás együttmozgásának megértetése volt.

A kölcsönös bemutatkozást követően a gyerekek nagy érdeklődéssel és lelkesedéssel vettek részt a tréning feladataiban. A trénerrel közösen boncolgatták a szakmák előnyeit, hátrányait és megvizsgálták hogy ki alkalmas  a vezető-illetve a beosztott szerepre. A gyereke aktívan kapcsolódtak be a beszélgetésbe. A foglalkozás jó hangulatban telt, a diákok megelégedetten távoztak.

Gáspár Blanka: „Nagyon érdekes volt a foglalkozás, sokat nevettünk!  Jól éreztük magunkat!

Fábián Dóra: „A foglalkozás sokat segített a továbbtanulási terveim átgondolásában.

Tóth Levente: „Számomra nagyon hasznos volt, érdekes és sokszínű a tréning

NYÍRLÖVŐ-PÁLYAORIENTÁCIÓ21 NYÍRLÖVŐ-PÁLYAORIENTÁCIÓ22 NYÍRLÖVŐ-PÁLYAORIENTÁCIÓ23 NYÍRLÖVŐ-PÁLYAORIENTÁCIÓ24 NYÍRLÖVŐ-PÁLYAORIENTÁCIÓ25 NYÍRLÖVŐ-PÁLYAORIENTÁCIÓ26 NYÍRLÖVŐ-PÁLYAORIENTÁCIÓ27