KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNY: GYEREKNAP

Az idei tanévben Lövőpetri község szabadidőparkjában, a „Gödrökön bonyolítottuk le a gyermeknapot. Ez egy nagyon kellemes hely, mivel nagy tér áll rendelkezésre, sok-sok fával, mely kellemes árnyékos helyet biztosított a nagy meleg ellenére is. A park közepén kicsi tó, a gyerekek kedvence és padok, szalonnasütőhellyel.

Az osztályfőnökök megszervezték a helyszínre érkezést. Többen kerékpárral jöttek. A kisebbek busszal érkeztek.

Előzetesen, mind az alsós mind a felsős gyerekek vegyes csapatokat alakítottak csapatnevet választottak, menetlevelet írtak, csatakiáltást tanultak, és igyekeztek felkészülni a madarak jellemző tulajdonságaiból, megtanulták a nemzeti parkok nevét, képrejtvényeket tanulmányoztak, hogy összemérjék tudásukat.

Az ünnepélyes megnyitón szavalatok hangoztak el a természetről és annak szeretetéről, madarakról, fákról, és a vidám gyermekéletről.

A 8. osztályosok voltak az akadályverseny állomásainak parancsnokai.  A csapatok szívvel lélekkel versenyeztek. Mindenki győzni szeretett volna!

Amikor beérkeztek a gyerekek a gyülekező helyre, leadták menetlevelüket és nagy örömükre a pályázatnak köszönhetően frissen sült lángos fogadta őket, majd édes  ajándékot is kaptak a tanulók, üÜdítő, jégkrém és édesség formájában. Mindenki jóízűen fogyasztotta el a sok finomságot.

Akinek kedve volt kézművesedhetett is. Léggömbökből arcot készíthettek, vagy nyakláncot karkötőt fonhattak maguknak.

Az eredményhirdetéskor kiderült mely csapatok voltak a legügyesebbek az akadályversenyen, de minden csapat apró ajándékot kapott a Kenguru Gyermekszervezettől.

Mindenki jól érezte magát.  Köszönjük a szervezőknek. Reméljük, lesznek még ilyen emlékezetes napok a gyerekek életében.

Fácska Edina: „ Szeretünk versenyezni és nagyon örültünk a győzelemnek!”

Szalai Henrietta: „Olyan gyorsan elszállt az idő! Sajnálom, hogy vége lett a napnak! Nagyon jó volt!!”

Tordai Fanni: Érdekes programok, sok kellemes meglepetés ért ezen a napon. Örültem az ajándékoknak! Emlékezetes lesz ez a nap!

Nyirlovo_kozossegi-gyereknap_1.jpg Nyirlovo_kozossegi-gyereknap_2.jpg Nyirlovo_kozossegi-gyereknap_3.jpg Nyirlovo_kozossegi-gyereknap_4 jpg Nyirlovo_kozossegi-gyereknap_5 jpg Nyirlovo_kozossegi-gyereknap_6.jpg Nyirlovo_kozossegi-gyereknap_7.jpg Nyirlovo_kozossegi-gyereknap_8.jpg